Vidensdatabase
Forfra HelpDesk > Help Desk > Vidensdatabase

Søg hjælp:

Menu opbygning

Løsning

Laver du en dropdown-menu med underpunkter, så bør du lave et OVERmenu-punkt som IKKE linker til en side med indhold.

Brugere på især tablets opfatter ikke altid, at et overmenu-punkt linker til en side, fordi en dropdown menu automatisk folder sig ud og viser undermenu-punkter.

Du risikerer at brugeren ALDRIG kommer ind på linket (Siden) i menuens øverste dæk.