Statistik på hjemmesiden

Hvis du ønsker at se hvor mange besøgende der er på din hjemmeside, er der flere muligheder.

1) Du opretter en support sag i dette system med en efterspørgelse.
Så sender vi dig et grafisk udtræk fra serveren (se eksempel i vedlagte billede)
Det er i øvrigt tal markeret med gul, som er de vigtige (unikke besøgende).

2) Du kan oprette en Google Analytic konto. På den måde kan du selv løbende følge dine antall af besøg + meget mere. Start her: https://support.google.com/analytics/answer/1008015?hl=en
Efter oprettelse vil du have et ID, som ligner dette "UA-27255363-1".
Send dette til os, så implementerer vi det på din side, og 24 timer efter kan du alt alt statistik for din hjemmeside.

3) Det er også muligt at du kender til andre muligheder/ønsker.
Lad høre, så kan vi sikkert også hjælp med dette.

P.S. Ikke 2 statistik programmer tæller ens. Så der vil altid være lidt difference i antal besøgende, alt efter hvilken løsning der vælges.

Artikeldetaljer

Artikel-ID:
Visninger:
Bedømmelse (Stemmer):